Sa Troca i la Fundació Molí d’en Puigvert

Vam conèixer a la Fundació Molí d’en Puigvert en una fira i ens va interessar molt el seu projecte. Aquest dilluns passat, 29 de juny vam visitar les seves instal.lacions i l’acollida que vam tenir ens va semblar excel•lent. Desde la nostra botiga volem potenciar iniciatives com aquesta aportant un petit gra de sorra.
La Fundació Privada Molí de’n Puigvert és una organització sense ànim de lucre que impulsa, crea i gestiona projectes socials i empresarials de caràcter innovador. Mitjançant diferents projectes l’associació genera llocs de feina i ajuda al benestar de persones amb trastorns de salut mental facilitant alhora la seva integració social.
A grans trets la Fundació Molí d’en Puigvert ofereix serveis com els de jardineria, horta ecològica, manteniment, etc. I després, té projectes com el de restauració de mobles i una línia dedicada a la reintroducció de peces de roba tipus outlet o amb petites tares que tornen a posar en circulació mitjançant botigues outlet.
A Sa Troca podeu trobar les caixes Cosir i Estrenar. En què consisteixen les caixes? Cada caixa conté un assortiment de deu peces (de roba i algun complement) de la mateixa talla, un díptic sobre la tasca de la fundació i un kit de costura. És roba nova tipus outlet o amb petites tares que un mateix es pot cosir a casa.
Us deixem el link a la web de la Fundació per si en voleu saber més a www.fundaciomoli.org

Fundació El Molí d'en Puigvert

Tagged ,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

wayTIC informàtica imatge innovació