Extraescolar Tèxtil SaTroca ©

L’Extraescolar Tèxtil SaTroca © estimula la creativitat, la comunicació i la sensibilitat de la mainada.

És una experiència única d’aprenentatge dissenyada per SaTroca per a ser desenvolupada pels alumnes de cicle mitjà i cicle superior de primària fora de l’horari lectiu.

Tot nen és un artista: perquè tot nen creu cegament en el seu propi talent. La raó és que no tenen cap por d’equivocar-se… fins que el sistema els ensenya a poc a poc que l’error existeix i que se n’han d’avergonyir.

Ken Robinson

 

Perquè apuntar al teu fill a la nostra extraescolar Art Tèxtil?

Creiem en la bellesa de la individualitat de cada persona. És des d’aquest punt de partida que motivem a les vostres filles i fills per a que amb la nostra extraescolar augmentin les seves competències bàsiques i eduquem en valors.

Les accions que practiquem com ara enganxar, teixir, cosir, filar, pintar, trenar, etc. Aconsegueixen un benestar en l’infant i així es redueixen els seus nivells d’ansietat.

Amb els diferents treballs que realitzem aconseguim:

  1. Fomentar la creativitat
  2. Millorar la coordinació.
  3. Pujar l’autoestima de l’infant quan se n’adona de les seves capacitat.
  4. Plasmar les emocions que afloren en els nens durant el desenvolupament de l’activitat.
  5. Interpretar, experimentar, expressar i comunicar.

L’extraescolar triomfa quan es converteix en interessant i motivacional per a l’infant.

Eli Aiello – Fundació Pere Tarrés

El resultat final de les peces que els infants creen, son l’excusa perquè cadascú s’expressi en funció del seu desenvolupament natural.

La nostra és una metodologia lúdica i amb un ambient distès. Fem una anàlisi de les necessitats i inquietuds de cada grup amb què treballem i en funció d’això dissenyem les diferents activitats que realitzarem al llarg del curs.

Els materials que utilitzem són importants per experimentar amb l’ expressió manual i artística. Introduïm materials reciclats i materials específics.

Fomentem que els nanos col.laborin, s’ajudin, cooperin i s’ensenyin els uns als altres, d’igual a i gual.

Fruit de la nostra voluntat d’estar ben formats i informats fem recerca, aprenentatges i formacions. Et deixem un link a un article sobre l’impacte que tenen les extraescolars en la canalla, esperem que a tu també et sigui profitós.

Tagged , , , , ,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

wayTIC informàtica imatge innovació